Profiel

Voornaam

Charles

Achternaam

Vrugt

Geslacht

Man

Lidmaatschap

Aanbevolen Opleider

Reiki graad

Master

Telefoonnummer

0318-302915

E-mailadres

info@spiritueelcentrummahatma.nl

Straatnaam en huisnummer

Spiesheem 2

Postcode

3907 NJ

Woonplaats

Veenendaal

Provincie

Utrecht

Informatie

Ik ben Charles Vrugt, geboren in de stad Soekaboemi in het voormalig Nederlands-Indië op 12 juli 1944. Mijn kinderjaren heb ik ervaren als bijzonder liefdevol en verzorgend door beide ouders, ondanks het feit dat wij moesten vluchten door oorlogsomstandigheden in mijn geboorteland, nu het huidige Indonesië. Vanaf 1950 ben ik Nederland als mijn vaderland gaan beschouwen; ik was toen vijf jaar oud. Ik ben altijd erg gevoelig geweest en heb alles intuïtief aangevoeld; mijn zesde zintuig is altijd geactiveerd geweest. Op 15 december 1995 is mijn eerste vrouw aan MS overleden. Ik heb haar elf jaar liefdevol verzorgd. In januari 1996 ben ik naar een spirituele open avond geweest van Para Scala in Amersfoort. Daar werd onder andere Reiki gedemonstreerd. Ik heb mij laten behandelen en ervoer ineens een intense rust die mij zó intrigeerde dat ik mij meteen heb ingeschreven voor een cursus Reiki. In 1996 heb ik Reiki I en Reiki II gevolgd en vervolgens Reiki-Master. Ik ben in aanraking gekomen met de vereniging van Reiki-Masters “Cirkel “genoemd. Daar wordt de 3e graad Reiki gesplitst in 3-A en 3-B. Zowel Cirkel als de Alliance (een andere vereniging) beoefenen de traditionele manier van Reiki van Dr. Mikao Usui.

Mijn huidige vrouw, Maria Hartjes, heb ik leren kennen in september 1996 op een spirituele avond die werd gegeven door Para Scala. Wij zijn beiden sterk gemotiveerd om dienstbaar te zijn voor de mensheid, om al onze gaven te gebruiken en om een zuiver instrument te zijn. Wij zijn beiden vanaf 1999 Reiki-Masters en in datzelfde jaar zijn wij gestart met de praktijk. Tot op heden is de praktijk gegroeid tot een bloeiende en waardevolle zaak waar ‘de mens’ liefdevol centraal staat.

Reiki heeft mijn leven totaal veranderd. Door de inwijdingen zijn mijn paranormale gaven geactiveerd. Alle latente gaven worden door Reiki ontwikkeld en mede daardoor leef ik bewuster en intenser.

Tel. 0318-302915/06-12942410

Aangesloten bij Cirkel Reiki Vereniging

Website

http://www.spiritueelcentrummahatma.nl