Beste leden,

Het was even spannend welke maatregelen er deze week door de regering zouden worden toegevoegd of aangepast voor het handhaven van de Corona richtlijnen.

En helaas, de beperking van het aantal deelnemers tijdens bijeenkomsten tot max. 30 personen en het negatieve reisadvies van/naar de rode gebieden maakt het voor ons onmogelijk om de ALV van a.s. zaterdag door te laten gaan.

Het bestuur heeft dan ook besloten om alle activiteiten van 3 oktober te annuleren.

Bij de eerstvolgende bestuursvergadering zal worden bekeken wat de meest gunstige oplossing voor het organiseren van de ALV zal zijn. Met de Contactdag-commissie gaan wij in overleg over een nieuwe Contact(mid)dag.

Wij houden jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen via de bekende kanalen: Facebook, website, Nieuwsbrief en Reflectie

Reiki en essentiële oliën optimaal combineren.

Al eeuwenlang kennen we de genezende kracht van planten en bloemen.
Ze ondersteunen bij pijn, stress, en emotionele klachten.
En deze kun je heel goed combineren met de Reiki energie, met vaak bijzondere resultaten. Maar hoe doe je dat..
Tijdens deze workshop gaan we ruiken en ervaren wat de kracht van de oliën kan doen.
Iedere deelnemer krijgt ook een geurende herinnering mee.

 

Reikimassage

Zaterdag 3 oktober aanstaande geef ik “Ans Smit”, na de ALV een workshop: Reiki met{=} massage.
Wij allen weten wat Reiki is maar soms is het zo dat je misschien onbewust er een vorm van massage bij geeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het gladstrijken van de aura. Het gladstrijken heet in vak termen, een effleurage.
Zal mij eerst even voorstellen: ik ben Ans Smit van Aquarius Spiritueel Centrum en van kleins af aan ben ik bezig met het masseren\aanraken van mensen en dieren. Mijn ouders hadden o.a. een dierenzaak waarbij ik als klein meisje alles wat aaibaar was aanraakte, knuffelde en liefdevol masseerde. Tevens gaf ik de dieren die dat nodig hadden een handoplegging oftewel ik magnetiseerde de dieren en er gebeurde soms hele intense ervaringen voor zowel de dieren als voor mij. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik ook zeer geïnteresseerd was om zelf elixers te maken van o.a. bloemblaadjes en gras van dennennaalden en alles wat groeit en bloeit. Alle behandelingen werden ondersteund met kleine kiezelsteentjes en andere stenen die ik kreeg van allerlei mensen. In mijn ogen waren alle stenen ware kunstschatten en vriendjes voor het leven. De meeste mensen vonden mij maar een bijzonder vreemd kind. Al op 7-jarige leeftijd wist ik wat ik wilde worden namelijk schoonheidsspecialiste. In die tijd wist men nauwelijks wat dat was….
Na mijn middelbare schoolopleiding, ben ik de studie schoonheidsspecialiste begonnen en heb deze met zeer goed gevolg afgemaakt, waarbij de massage een dikke 9 kreeg.
Wat ik van begin af aan wist was dat ik een natuurlijke schoonheidsspecialiste wilde worden. Dit is gelukt. Ik heb waanzinnig veel verschillende massage opleidingen gedaan en ben daarnaast in de loop van de jaren Usui Reiki master geworden want het zat al in mijn “handen” zogezegd.
Je kunt je voorstellen dat ik mijn praktijk altijd werk met allerlei energetische behandelingen ondersteund door mijn grote liefde voor edelstenen en vanzelfsprekend ook altijd met etherische oliën werk als aromatherapeut.
Wat kun je van de workshop verwachten: dat je leert kijken {voelen} met je derde oog zodat je de energie niet alleen kunt waarnemen maar er ook gelijk in de praktijk mee aan de slag kunt.
Je krijgt een mini naslag werk mee waarbij er ook plaats is voor eigen aantekeningen.
De Reikibehandelingen van jou krijgen een extra “boodschap” door de massage die lang niet altijd op het lichaam gebeurt.
Ontspannend, vernieuwend en verfrissend, je Reikibehandelingen zullen nooit meer hetzelfde zijn.
Graag zie ik je bij mijn gratis workshop en zou het heel fijn vinden om mijn 40-jarige professionele ervaringen met jou te mogen delen.

Warme Reiki groeten Ans Smit.

Quantum Touch

Mijn naam is Gert van Beek en ik kom uit Amersfoort.
Ik ben eigenaar van de bedrijven Relax-4u en De Eerstehulp-express. Voor deze bedrijven ben ik werkzaam in reguliere zorg en alternatieve zorg. Voor de reguliere zorg volg ik trainingen en colleges in het AMC Amsterdam.
Ook help ik daar vaak mijn professor Cardioloog met het verzorgen van zijn colleges. Mijn expertise in de reguliere zorg is Cardiologie en ik ben ervaringsdeskundige in erfelijke hartziekten.
Regulier ben ik docent in de (spoedeisende) eerstehulp.

In de alternatieve zorg ben ik o.a.;
– Magnetiseur van minimaal 8ste generatie
– Reiki Master
– Verzorg ik Quantum Touch behandelingen

Vanaf 2013 ben ik als Reiki Master lid van de Reiki-vereniging Cirkel. Behalve één op één behandelingen in mijn praktijk in Amersfoort, verzorg ik op mijn les-locatie in Soest, samen met mijn buurmeisje Romy van Kleef, elke laatste zondag van de maand Groepshealingen.

Na de ledenvergadering van zaterdag 3 oktober 2020 zal ik een lezing/workshop verzorgen in Quantum Touch en Quantum Allergy.
Tijdens deze lezing/workshop gaan we veel oefenen en is er ook ruimte voor al uw vragen.

En dan de afsluiting …..

Hoe heerlijk is het om aan het eind van de reiki dag die we met elkaar hebben een Healing via de sjamanendrums te mogen ontvangen. De sjamanendrum, vanaf nu spreek ik over de drum, verbindt zich met de hartslag van moeder aarde. Het geluid van de drum kan je diep aanraken. Het is alsof er een oud weten, een herkenning van toen wakker wordt in jou. De trilling van de drum brengt je lichaam in balans.
Deze middag sluiten we af met een Healing drumcirkel. De groep wordt in tweeën gesplitst en de ene helft neemt liggend plaats in de cirkel van andere mensen die eromheen staan of zitten. Ik neem je mee in een meditatie om te voelen wat er geheeld mag worden in jou. Jij spreekt dat uit en de cirkel om je heen gaat drummen voor jouw Healing. Jij ontvangt de klanken, de trilling en de energie en intentie die via de drums bij je komen. Een weldaad.
Daarna ruilen we de rollen om en krijg jij de kans om te drummen voor Healing voor de mensen die in de cirkel liggen. Dan ervaar je de kracht van de drum op een heel andere manier.
Na deze ervaringen legt iedereen zich te ruste en ontvangt nog een healingslied met de zangdrum. Een klankconcert om dat wat is aangeraakt zijn weg te laten vinden in jou.
Ik verheug me nu al om deze healingdrumcirkel zijn werk te laten doen.
Ik voel me dankbaar dat ik dit mag begeleiden.
De drums fluisteren me in, dat ze er klaar voor zijn.

Tot dan, hart groet Lucia