Geef adreswijzigingen e.d. uitsluitend door aan de ledenadminstratie 

View Profile Image
Simon Tempelman
Voornaam
Simon
Achternaam
Tempelman
Adres
Johannes Vermeerhage 33
Nieuwegein
Utrecht
3437nm
Email
info@reikitempel.nl
Lidnummer
M19/1096
Biographical Info

Mijn naam is Simon Tempelman.

Na zelf meerdere behandelingen gehad te hebben had ik besloten om zelf met Usui Reiki te gaan werken. Omdat na 'Reiki 1' de belangstelling en nieuwsgierigheid verder was gegroeid heb ik ook 'Reiki 2, 3a Master en 3b Opleider' gedaan.

Reiki doet heel veel voor mij. Eén van de dingen die voor mij persoonlijk erg waardevol is, is dat het mijn hart opent. Het zorgt voor liefde voelen voor jezelf en voor anderen. Ook heeft het me rust en meer inzichten gegeven.

Ik ben van eerst zien (voelen) en dan geloven. De waarde van Reiki heb ik bij mezelf ervaren en gezien bij de klanten die ik behandel.

Namaste Reiki.

Ik heb ondertussen een eigen praktijk waar ik met veel plezier en liefde mensen behandel met Reiki en Bach bloesemtherapie. Ik heb verschillende soorten behandelingen waar je uit kan kiezen en het is altijd op jouw afgestemd.

Reiki is een weg die ik ben ingeslagen waar ik me helemaal in thuis voel. Er komt steeds weer wat moois op mijn pad waar ik persoonlijk van groei. Vervolgens kan ik het weer gebruiken om cliënten te helpen. Reiki geeft mij verdieping in mezelf en brengt me bij mijn ware zelf.

Dit is de ledengroep van Reikivereniging Cirkel. Profielpagina's zijn alleen zichtbaar indien dat is ingesteld door desbetreffende lid, standaard is e...
Sorry, Simon Tempelman heeft nog geen blog bericht gemaakt.
Simon Tempelman does not have any friends yet.