Login op het nieuwe ledengedeelte

inlog

Nieuw ledengedeelte

Het nieuwe ledengedeelte is sinds 3 december online en naar alle leden is een mail met wachtwoord reset link verstuurd. Je kunt hier inloggen. Ben je je wachtwoord ooit kwijt, kun je op de inlogpagina ook op de link ‘wachtwoord vergeten‘ klikken.

In het ledengedeelte vind je onder andere de webshop, je account en in een later stadium ook het forum. Alle leden zijn zichtbaar voor andere leden die zijn ingelogd. Je ziet overigens je eigen profiel niet in het ledenoverzicht, maar deze is uiteraard wel zichtbaar voor andere leden.

Profiel aanpassen

Pas je profiel aan door je profielfoto en coverfoto toe te voegen en overige profielgegevens toe te voegen. We stellen het zeer op prijs als je een profielfoto toevoegt voor herkenbaarheid en hoe meer profielfoto’s hoe leuker het ledenoverzicht eruit ziet natuurlijk. Voor diegene die liever niet met hun gezicht op de website staan kun je natuurlijk ook gewoon een andere leuke afbeelding als profielfoto toevoegen.

Heb je vragen over je profiel, wil je iets wijzigen wat je niet kunt aanpassen of kloppen de gegevens niet, neem contact op de webmaster via webmaster@reikicirkel.nl.

Vind andere leden en maak connecties

Verder kun je als lid andere leden zoeken en vinden op naam en andere profiel inhoud. Je kunt connecties maken met andere leden en berichten naar elkaar sturen.

Forum & aanbevolen opleiders

Met het forum (nog niet actief) kunnen binnenkort items worden besproken of vragen worden gesteld waarop iedereen (als lid) kan reageren. De procedure voor aanbevolen opleiders zijn we mee bezig en hier ontvangt je binnenkort meer informatie over.

Suggesties &  feedback

Suggesties en feedback zijn altijd welkom, we horen graag je mening om deze website verder te ontwikkeling. Stuur je feedback naar kwaliteit@reikicirkel.nl

Gerelateerde artikelen

Evenementen