Profiel

Voornaam

Marja

Achternaam

Rouwenhorst-Hooiveld

Geslacht

Vrouw

Lidmaatschap

Aanbevolen Opleider

Reiki graad

Master

Telefoonnummer

06-21464317

E-mailadres

info@reikischooldrenthe.nl

Woonplaats

Emmen

Provincie

Drenthe

Informatie

Mijn naam is Marja’ Norbu Dolma’. De tweede en derde naam zijn mijn Boeddhistische namen. Ik zie mezelf als een creatieve duizendpoot die de beschikking  heeft over heel veel energie. Al ruim 34 jaar ben ik  werkzaam als allround hairstylist en daarnaast ook als holistisch therapeut en Reiki Master / trainer. Sinds 2018 is mijn droom om een eigen zaak te mogen runnen werkelijkheid geworden en ben ik eigenaar van natuurkapsalon’ New Look By nature‘ in Emmen. Een prachtige Holistische kapsalon waarin we zonder chemie en met respect voor de natuur werken. Boven de prachtige natuur kapsalon zit een kleinschalig holistisch centrum dat in 2020 is geopend. Hierin is ook mijn eigen praktijkruimte gevestigd waar ik als holistisch therapeut werkzaam ben, en vanaf 2022 is daar ook  ‘Reiki school Drenthe’ bijgekomen. Ik voel mij dankbaar dat ik Reiki kanaal mag zijn en de prachtige Reiki energie mag delen met iedereen, en daardoor vele levens mag verrijken en verlichten. Reiki is het aller mooiste cadeau dat ik ooit aan mijzelf heb gegeven, en vanaf de 1e inwijding is mijn leven in positieve zin veranderd. Al snel voelde ik dat Reiki energie bij mij hoort en me goed doet voelen. De Reiki principes pas ik elke dag toe en maakt mijn leven steeds mooier en lichter. Ik zou uren kunnen vertellen over hoe mijn leven is veranderd met en dankzij Reiki, maar dat kan ik beter bewaren voor de cursus dag en hopelijk brengt Reiki jou hetzelfde als het mij heeft gebracht.
Namelijk: Liefde, Licht en Kracht!

Daarnaast ben ik al enkele jaren actief betrokken als vrijwilliger bij het Tibetaans Museum in Emmen.
Naast vele meditatieavonden zijn we nu bezig met de organisatie van ons 3e Tibetan Healing Festival.

Mijn hele leven heb ik altijd geleefd en gehandeld zoals Boeddhisten dat doen, de stap om mijn ‘refuge te nemen tot de 3 juwelen (boeddha, dharma en sangha) en daarmee het 8 voudige pad te beoefenen en de 4 noble truths te bestuderen was voor mij als thuiskomen.

Een goede vriend van mij, Tibetaanse kunstenaar en Lama Tashi Norbu heeft mijn kennis van het Boeddhisme en de lessen van Boeddha enorm verrijkt. Ook Tibetaanse Rinpoche Tulku Lobsang heeft mij veel kennis aangereikt. Het sluit erg mooi aan op Reiki en hiervan neem ook altijd dingen mee in mijn cursussen.

Liefdevolle Reiki groet,

Marja Norbu Dolma

Website

http://www.reikischooldrenthe.nl