Profiel

Voornaam

Marion

Achternaam

van Brussel-Burgman

Geslacht

Vrouw

Lidmaatschap

Aanbevolen Opleider

Reiki graad

Master

Telefoonnummer

06-13137029

E-mailadres

reiki@marionvertelteninspireert.nl

Straatnaam en huisnummer

Prinses Beatrixlaan 8

Postcode

8091 AM

Woonplaats

Wezep

Provincie

Gelderland

Informatie

Het Reiki pad van Marion: start 1991

Voor wie het wil weten:In die tijd was ik een duizendpoot en al mijn pootjes waren bezig. Tot op een dag mijn pootjes aangaven dat het teveel was. Van de een op de andere dag werd ik letterlijk en figuurlijk stilgezet. Ik kon niet meer lopen en de arts constateerde een hernia. Ik werd op de lijst gezet om 3 weken later geopereerd te worden.Pfff…. 3 weken niets kunnen doen voor een duizendpoot was een hele opgave. Ik had wel ineens tijd om te lezen en pakte een wijkblaadje. Daar zag ik een verhaal over “Reiki, goed om tot rust te komen”. Dat tot rustkomen kon ik wel gebruiken. Ik kreeg 4 dagen achter elkaar een Reiki behandeling. Tijdens de behandelingen kreeg ik steeds meer inzicht in wat ik gedaan had en waarom mijn intelligente eigen wijsheid mij stil had gezet. Ook kreeg ik inzichten in wat mijn volgende stappen op mijn levenspad zouden kunnen zijn. Door dit bewustwordingsproces hoefde ik niet meer geopereerd te worden.

De volgende stap:De eenvoud van reiki had mij verwonderd en dat wou ik ook leren. De eerste graad Reiki heb ik op 26 mei 1991 afgerond. In die tijd ben ik als ervaringsdeskundige mijn eigen praktijk in Reiki gestart met het geven van Reiki behandelingen. Daarna ben ik mij verder gaan ontwikkelen door diverse opleidingen te gaan volgen.
* De 3 jarige opleiding Touch for Health kwam op mijn pad.
* Ik ben Reiki 2e graad gaan doen
* De 3 jarige opleiding tot Spiritueel Reiki therapeut afgerond
* De beroepsopleiding voor Voetreflexologie (daarna vele jaren docent geweest)
* Opleiding TenenLezen (inclusief de opleiding tot docent Tenenlezen)
* MIR-Methode (jaren lang ook begeleidster geweest)
* De Reikimasteropleiding gedaan.
* Vele bijscholingen gedaan in de afgelopen meer dan 30 jaar.

Het hier en nu: Op dit moment kun je bij mij terecht voor:
* Reiki 1e graad, Reiki 2e graad  en de Reiki master opleiding
* De opleiding in de Taal van de Tenen.
Een must voor iedere therapeut die zijn klant graag op een eenvoudige manier inzicht wil geven. * Coaching voor als je een keer vastloopt en teveel energie verloren hebt.

We gaan dan op onderzoek uit wat de oorsprong is en welke verschillende mogelijkheden je er voor kunt gebruiken. Mijn pareltjes uit meer dan 30 jaar praktijkervaring deel ik graag.

Website

http://www.marionvertelteninspireert.nl/reiki