Profiel

Voornaam

Lenie

Achternaam

van der Zande

Geslacht

Vrouw

Lidmaatschap

Aanbevolen Opleider

Reiki graad

Master

Telefoonnummer

06-45962528

E-mailadres

lenie@plusvoorjou.nl

Straatnaam en huisnummer

Diedenweg 167

Postcode

6706 CP

Woonplaats

Wageningen

Provincie

Gelderland

Informatie

Al op jonge leeftijd wist ik dat ik meer dan 1 ding zou doen, ik bevond me niet in 1 hokje. Toen niet en nog steeds niet. Ik zat vaak in andere werelden. Ik maakte van rozenblaadjes parfum en verzamelde stenen waar ik een museum voor oprichtte. De restanten van korreltjes koffie in de doorzichtige verpakking, vermengd met water, daar droomde en zweefde ik uren mee weg…

In mijn leven is de spiritualiteit versterkt en is mijn gevoeligheid toegenomen. Mijn levenspad is kronkelig met vele zijwegen. Soms met diepe dalen van ziek zijn en burn-out. Die levenservaringen leidde mij naar wie ik nu ben en waardoor ik nu een ander op een holistische wijze kan helpen bij ‘vage’ klachten.

Zelfstandig ondernemer
Het werk als zelfstandig communicatieadviseur, COMM-ON+, wakkerde de persoonlijke begeleiding aan en mijn spiritualiteit kwam tot bloei, ‘out in the open’. De ander helpen met communicatievraagstukken, dat doe ik nog steeds met veel liefde en toewijding.

Het moment dat ik werd wakker geschud en kennismaakte met reiki, was in 2008, ik ontving toen de eerste Reiki inwijding bij De Regenboogvlinder, ik werd overweldigd, wat een ervaring! Maar ja, al snel merkte ik dat dit niet ‘normaal’ was en gebruikte ik het alleen in mijn gezin.

Reiki 2 en meer
In 2019 ontving ik de Reiki 2 inwijding. Dat was de inspiratie, de trigger om verder te gaan en therapeut te worden. Tijdens de opleiding kwam ik in aanraking met de holistische aanpak, onder andere door het gebruik van etherische oliën, edelstenen en klankschalen. Ik voelde me een ander mens en wist dat ik hiermee verder wilde. Ik voelde me weer ‘normaal’ en compleet. Ik wilde andere mensen helpen om in hun leven meer in balans te komen en te helen. Het idee voor een eigen praktijk kreeg een boost.

Als snel verbreedde ik mijn kennis met de opleiding massage therapeut, Wellness Academie. Belangrijkste reden van masseren was dat ik graag met (edel)stenen werk. De hotstonemassage, stenen die energie doorgeven aan het lichaam en als een warme hulp tijdens de massage de energie weer te laat stromen. Kortom, ik zag steeds meer mogelijkheden om mensen te ondersteunen in de zoektocht naar balans in het leven.

Inmiddels ben ik Reiki Master en heb de Reiki 3B inwijding mogen ontvangen Als therapeut help ik mensen op een integere, warme en intuïtieve manier. Ieder mens is uniek en daarom zijn de behandelingen dat ook. Als master geef ik Reiki cursussen heel graag. Zo geef ik licht en liefde door, daar ben ik erg dankbaar voor.

Natuurlijke producten
Ik gebruik heel graag natuurlijke producten op een zachte en liefdevolle manier. Al eerder maakte ik kennis met de etherische oliën van DōTERRA. Ik verdiepte me meer en leerde tijdens de training de zachte, helende en liefdevolle massage met deze oliën, AromaTouch® Technique.

Mijn interesse in holistische manieren van herstel, balans vinden en weer lekker in je vel zitten, heb ik een inmiddels een ruime keus aan behandelingen in mijn praktijk.
Samen kijken we wat bij je past en wat je op dat moment nodig hebt. Vaak weten mensen al wat ze nodig hebben zodra ze een afspraak maken.

Ik ben ontzettend dankbaar dat Reiki en al die andere mooie behandelmethoden op mijn pad zijn gekomen. Met rotsvast vertrouwen in mijn intuïtie breng ik de ander wat hij of zij nodig heeft.

Dankbaar ben ik dat ik de universele levensenergie mag doorgeven en zo anderen kan ondersteunen op hun levenspad. Ik nodig je daarom graag uit om jou pad verder te verkennen met een steuntje in de rug.

Website

http://www.plusvoorjou.nl