De nieuwe website is online!

reiki vereniging CIRKEL nieuwe website online

Vandaag is na maanden hard werken de nieuwe website online!

Op dit moment (deze week) is alleen het algemene gedeelte voor iedereen zichtbaar. Dit gedeelte geeft uitleg aan bezoekers met interesse in Reiki en geeft informatie over de vereniging, lid worden en de blogberichten en evenementen zijn zichtbaar voor iedereen. Het ledengedeelte zijn we nog aan het testen.

Inloggen ledengedeelte

Momenteel kun je niet inloggen met je oude login. Op vrijdag 1 of zaterdag 2 december verwachten we iedereen een mail te sturen met inloggegevens, nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord. Hiermee kun je dan inloggen in het ledengedeelte. Ook wordt rond die datum de nieuwsbrief verstuurd met extra informatie.

In het ledengedeelte vind je straks onder andere de webshop, je account en later ook het forum. Daarnaast zijn alle leden hier zichtbaar voor andere leden en kun je andere leden zoeken en vinden. Tevens kun je connecties maken met andere leden en berichten naar elkaar sturen. Je kunt je profiel aanpassen door je profielfoto en coverfoto te uploaden en je overige gegevens te wijzigen. Sommige gegevens van je profiel kun je niet aanpassen, aanpassingen daarin kun je doorgegeven via het wijzigingsformulier.

Aanbevolen opleiders

Momenteel staan er nog geen aanbevolen opleiders onder het kopje “Aanbevolen Opleiders”. We zijn bezig met de procedure voor aanbevolen opleiders, binnenkort ontvang je meer informatie over hoe je als aanbevolen opleider op de website kan komen te staan.

Vragen of feedback?

Heb je (na 2 december) vragen over de website of mocht je nu al iets ontdekken wat niet goed loopt of qua inhoud niet klopt dan horen we graag je feedback! Mail dan naar webmaster@reikicirkel.nl

Hartelijke groet,

Annette

Gerelateerde artikelen

Evenementen