De European Reiki Group

European Reiki Groep header

De European Reiki Group

Sinds 2023 zijn we als Nederlandse Reikivereniging Cirkel officieel lid geworden zijn van de European Reiki Group (ERG).

european reiki group

In haar doelstelling staat:

“Een manier bieden voor Reiki-verenigingen om elkaar over de landsgrenzen heen op de hoogte te houden van huidige inspanningen, projecten, lokale regelgeving, erkenning van de Reiki-methode door de samenleving, lokale autoriteiten, onderwijs- en gezondheids-instellingen. Dit geeft een gevoel van verbondenheid met een grotere gemeenschap en verbetert de samenhang op alle niveaus.”

Reikiverenigingen uit Nederland, Duitsland, Hongarije, Bulgarije, Zweden, Engeland, Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk, Portugal en Spanje hebben nu elke maand contact met elkaar.

Op dit moment zijn ruim 3.500 actieve Reiki beoefenaars met elkaar verbonden.

We zijn binnen ERG bezig met het opzetten van een grote databank over Reikionderzoeken die de laatste jaren wereldwijd zijn gedaan.  Ook zijn we voornemens om maandelijks een online ontmoeting mogelijk te maken met/voor leden van aangesloten verenigingen. Zodra daar meer duidelijkheid over is zal dit via een nieuwsbrief worden gedeeld.

Evenementen