REIKI CIRKEL

De vereniging

Sinds 1998

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 40240606 onder tenaamstelling van:

Collectief In Reiki Kracht En Liefde

Over de Vereniging: Collectief In Reiki Kracht En Liefde

​ReikiMaster Vereniging Cirkel (Collectief In Reiki Kracht En Liefde) is opgericht in december 1994. De statuten zijn voor de eerste maal gedeponeerd op 19 oktober 1998 en aangepast op 28 juni 2006. De vereniging hanteert een huishoudelijk reglement en een ethische code. In 2019 heeft de Vereniging haar 25-jarig jubileum mogen vieren met een feestelijke ledendag. Op 1 januari 2023 telde onze vereniging meer dan 500 leden, wij kunnen ons verheugen dat dit aantal nog steeds groeiende is. Alle leden hebben een Reiki opleiding gevolgd die ten grondslag ligt aan de oorspronkelijke methode van het Usui System of Natural Healing.

Reiki Vereniging Cirkel is een moderne vereniging en communiceert op verschillende manieren met haar leden:

Ledenblad ‘Reflectie’

Reflectie is een digitaal ledenblad van Reiki Vereniging Cirkel dat regelmatig verschijnt. Diverse onderwerpen komen aan bod van zowel het bestuur als van de leden. Elk lid kan zijn/haar bijdrage zenden aan de redactie (reflectie@reikicirkel.nl) van het blad.

Facebookpagina

Reiki Vereniging Cirkel heeft een eigen Facebook pagina. Op deze pagina vind je nieuws en berichten over Reiki, de vereniging, reacties van leden en andere belangstellenden. De beheerders zorgen voor regelmatige verversing en monitoren de reacties en geplaatste berichten. Hoe meer “likes” we ontvangen, hoe meer Cirkel onder de aandacht is binnen dit platform!

Nieuwsbrief

Vereniging Cirkel heeft voor haar leden een nieuwsbrief voor actueel nieuws. Deze nieuwsbrief wordt regelmatig per e-mail aan de leden toegezonden. Hierdoor kunnen mededelingen, evenementen en overig nieuws snel worden gecommuniceerd.

Website

Dan is er natuurlijk de website van Vereniging Cirkel. De website wordt gebruikt voor de communicatie naar “buiten”, maar heeft natuurlijk ook veel waarde voor onze leden. Door middel van het contactformulier kan er heel makkelijk contact worden gelegd met bijvoorbeeld het bestuur. Voor onze leden wordt er momenteel gewerkt aan een “besloten” deel, waar diverse interne aangelegenheden worden gepubliceerd. Verder vind je op de website o.a. het inschrijfformulier, de agenda en natuurlijk onze webshop voor leden.

Boek “Dit is Reiki”

In het door Cirkel in eigen beheer vertaalde en uitgegeven boek “Dit is Reiki” beschrijft Frank Arjava Petter de essentie uit filosofie en praktijk van de oorspronkelijke Reiki. Dit is Reiki belooft niet te weinig. Voor het eerst is in dit boek alle kennis over de oorsprong en de geschiedenis van de traditionele Reiki gebundeld. Als referentiehandboek voor leraren en opleiders beoogd, is het tegelijk een uitgebreide en op de praktijk gerichte inleiding. Omvangrijke onderzoeken zetten diegenen in het licht, die Reiki gemaakt hebben tot wat het vandaag is. De lezer komt nieuwe details te weten uit het leven van de Reiki-oprichter Mikao Usui en zijn opvolgers, aangetoond door middel van originele documenten. Bovendien geeft dit boek een nieuwe vertaling van de Usui gedenksteen, met een groot aantal foto’s en omschrijvingen van historische plaatsen en tot nu toe onbekende informatie over de culturele en spirituele wortels van Reiki. Frank Arjava Petter is wereldwijd erkend als gerenommeerd Reiki-leraar en pionier van de herbeleving van de oorspronkelijke Japanse Reiki. Hij beschikt over goede contacten en kennis van de taal en cultuur van Japan. Maar hij put vooral uit zijn grote ervaring in de praktijk en de leer van Reiki – gedreven door de onvermoeibare onderzoekersgeest en de toewijding aan de mogelijkheden van Reiki. DIT IS REIKI is daardoor ook een persoonlijke liefdesverklaring aan de essentie van Reiki.

Het boek kan besteld worden via het bestelformulier klik hier
De prijs voor niet-leden bedraagt € 19,95 incl. BTW en excl. verzendkosten.

Leden van Cirkel kunnen bestellen via de webshop.