AGENDA

Activiteiten

Samenkomsten

Enkele malen per jaar organiseerd de vereniging meetings, vergadering en andere bijeenkomsten.

Zet ze in je agenda!

Alle evenementen

Contactdag met een zeer gevarieerd programma

Onder anderen een zeer bijzondere lezing.

Over de hele wereld staan er mysterieuze bouwwerken zoals piramides, stenen cirkels, menhirs, indrukwekkende tempels en beelden, hunebedden en andere imposante en mysterieuze oude bouwwerken waarvan het nog steeds onduidelijk is hoe ze zijn gebouwd en/of wie het hebben en/of waarvoor ze zijn gebouwd en/of in welke periode ze zijn gebouwd.

Er worden steeds meer Ancient Mysteries (Megalithische bouwwerken) ontdekt en in rap tempo worden er nieuwe inzichten verkregen vanuit multidisciplinair onderzoek. En dat is hard nodig want het kan niet waar zijn dat we de nieuwe generatie nog steeds leren dat piramides graftombes van de Farao’s waren en de Nederlandse Hunebedden graftombes zijn vanuit de Trechterbekercultuur terwijl er nooit mummies c.q. skeletten of asresten zijn gevonden in zowel de Egyptische piramides als in de Nederlandse Hunebedden.

Daarnaast zijn er Kraampjes met allerlei disciplines.

Datum

8 oktober 2022

Tijden

09:00 – 17:00

Locatie

Huis het Bosch Lexmond

Kosten

Kosten per persoon zijn:

Leden          € 10,00
Niet leden € 35,00

 

Intervisie in de KLOOSTERTUIN

 

De kloostertuinen van Steyl en de botanische tuin Jochumhof vormen een belangrijk tuinhistorisch monument. Samen met de kloosters vormen de drie tuinen een uniek ensemble met een bijzonder karakter dat ertoe geleid heeft dat het kloosterdorp Steyl in 2008 de status rijksbeschermd dorpsgezicht heeft gekregen.

In het kleine en grote park en in de tuin van het complex Sint Gregor vindt de bezoekers kloosterlijke stilte en meditatie. In het kleine park bloeien in juni de rododendrons en in de tuin van Sint Gregor domineert de blauwe regen met zijn blauwe bloemenpracht de pergola. Heesters en groenteperken worden geflankeerd door fruitbomen. De Heilig Hartheuvel en het kloosterkerkhof met kruisweg domineren het grote park. Gebogen paden door het heuvelachtige en beboste terrein leiden naar uitkijkpunten en stilteplekken die veel ruimte bieden voor bezinning.

De kleine botanische tuin Jochumhof met zijn bloemenpracht rondom de historische Jochumhof biedt een wijds uitzicht vanaf het terras over de Maas. In de kas groeien cactussen en vetplanten uit de hele wereld.

Een prachtige plek om een Reiki ontmoetingsdag te houden

 

Datum

10 sept 2022

Tijden

11:00 – 17:00

Locatie

Sint Michaëlstraat 7, 5935 BL Steyl

Kosten

Bijdrage bij deelname €10,00