AGENDA

Activiteiten

Samenkomsten

Enkele malen per jaar organiseerd de vereniging meetings, vergadering en andere bijeenkomsten.

Zet ze in je agenda!

Alle evenementen

Workshop gids tekenen

Anne Miek Godschalk geeft op 11 februari een workshop gids tekenen in Nijkerk.
Terwijl ze uitleg geeft hoe zij aan de vormen en kleuren van haar tekening van de gids komt, gaat zij tekenen. Zij weet van tevoren niet precies voor wie het is, maar heel vaak wordt het bij het vorderen van de tekening al duidelijk.

Ze legt ook uit wat de details van de tekening betekenen. Voor wie de tekening is, mag hem meenemen.

Het is best bijzonder om mee te maken een ervaring die je lang bij blijft.

De inloop is vanaf 9:30 uur

Aanvang van de workshop 10:00 uur

De lunch is om13:00 uur

Vanaf 14:00 uur is er Reiki intervisie
Met aandacht voor Byosen en technieken.

Einde 16:30 UUR

Bijdrage voor deze dag is € 10,00 incl lunch

Na mijn eerste bezoek in 2011 aan het Arthur Findley College in Engeland, waar mensen van over de hele wereld worden opgeleid tot medium, wist ik dat ook ik mij verder als medium wilde ontwikkelen.  Mijn verbazing was groot toen ik het jaar daarop ontdekte dat ik herkenbare tekeningen maakte van overleden mensen. Tijdens de cursussen in Engeland in de jaren daarna en een opleiding bij  Anneke Klaassens in Zeewolde, ben ik mij steeds meer gaan toeleggen op het tekenen van spirituele portretten. Sinds een aantal jaren werk ik samen met Anneke. Hierbij teken ik tijdens demonstraties de persoon waar zij contact mee maakt. Een tekening is niet alleen iets extra,  het is ook nog eens een tastbaar bewijs dat de overleden dierbare echt aanwezig was.

Sinds een paar jaar maak ik ook tekeningen van gidsen. Een volstrekt onverwachte ontwikkeling, met name omdat het voor mij  onmogelijk leek om bewijs te leveren voor iets dat niemand kon verifiëren. Dacht ik.  Een probeersel om mijn eigen gids te tekenen leidde tot nog een paar tekeningen voor collega mediums waar ik wekelijks mee oefen, met onverwachte en bijzondere resultaten.

Dit gaf de impuls om er mee door te gaan. Vaak is de gids een Engel, soms laat een gids zich zien uit een ander leven, soms van eeuwen geleden, soms maar tientallen jaren terug. In die levens zitten  dan weer elementen die herkenbaar zijn voor de ontvanger van de tekening omdat die vergelijkbaar zijn met wat er speelt in zijn of haar leven.  Bij de tekeningen is er een A4 met uitleg over symbolen en kleuren. In die tekst zit meestal iets persoonlijks, zoals een boodschap of aanmoediging.

 

Datum

11 februari 2023

Tijden

09:30 – 17:00

Locatie

van Oldenbarneveltstraat 100 (recreartieruimte)
3862 SJ Nijkerk

Kosten

Kosten per persoon zijn:

Leden          € 10,00

 

Hunnebedden

 

 

Datum

Tijden

11:00 – 17:00

Locatie

Kosten

Bijdrage bij deelname €10,00